Friday, April 29, 2011

Cel mai mare provider din domeniul educaţiei media din lume, deschide cea mai modernă facultate în Bucureşti!

Institutul SAE a anunţat că îşi continuă planul de extindere a reţelei deja impresionante de campusuri universitare şi în România, cu oraşul Bucureşti, care în curând se va alătura celor 57 de oraşe-cheie în care Institutul SAE operează în prezent, incluzând Londra, New York, Berlin, Munchen, Paris, Milan, Istanbul, Madrid, Atena, Sidnei, Dubai, Los Angeles şi Singapore.

Deschiderea SAE Bucureşti va îmbogăţii experienţa impresionantă a celor 35 de ani în industria educaţiei internaţionale media cu acoperire în 26 de ţări, poziţionând Bucureştiul ca şi centru regional pentru renumita educaţie digitală şi new media în domeniile Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism şi 3D Digital Animation.

Noul campus va dispune de cele mai moderne echipamente şi facilităţi, un curriculum contemporan şi practic de predare şi lectori experimentaţi ai industriei în domeniu, care intenţionează să ofere studenţilor din România şi vecinătăţi un standard la nivel mondial în domeniul creativităţii media.

SAE îşi propune să ofere ceritificate, diplome, masterate şi doctorate (doctoratele vor fi acreditate de Universitatea Middlesex din Londra) încrucişând patru sisteme de curs prin intermediul cărora şcoala va funcţiona la capacitate maximă.

Romy Hawatt – Senior Executive al grupului SAE a declarat: “Lumea educaţiei media se micşorează şi se extinde în acelaşi timp. Se micşorează prin felul în care distanţele geografice se restrâng şi se extinde prin virtutea numărului vast al ţintelor demografice şi geografice, audienţei şi teritoriilor care acum pot fi atinse într-o secundă.

Va fi astfel de neconceput ca cineva să subestimeze efectul profund pe care noua revoluţie a educaţiei media îl are şi va continua să-l aibe în infiltrarea adâncă şi extinsă în comunităţi locale şi globale la orice nivel”.

Hawatt a mai adăugat: “România, cu populaţia sa tânără şi talentată, trebuie să facă un pas înainte, hotărâror, în studiul şi aprofundarea limbajului educaţiei media, să inţeleagă cum să conecteze audienţa prin inţelegerea sinergiilor existente între diferitele nivele de piaţă şi segmente, să finiseze în mod rafinat aptitudinile din conţinutul creativ şi să-si ceară dreptul asupra bucăţii lor din această imensă prăjitură de media şi comunicare, nu numai pe plan local, dar şi internaţional”.

Lansarea oficială a SAE România a avut loc în timpul festivalului Musikmesse 2011 din Frankfurt, Germania, care s-a desfăşurat în perioada 6 - 9 aprilie, iar deschiderea oficială este programată pentru toamna 2011, pentru a coincide cu începerea anului universitar.

“A existat o incredibilă creştere în industria multimedia în această regiune, iar cerinţele de cursuri de înaltă calitate în domeniul educaţiei media, ca cele pe care le oferă SAE, sunt clar în ascensiune. Suntem entuziasmaţi să aducem Institutul SAE în Romănia pentru prima dată şi aşteptăm cu nerăbdare să-i primim pe noii noştrii studenţi”, a adugat Mircea Kiraly, General Manager SAE Bucuresti şi Senior Executive, Full Production S.R.L.

Despre Institutul SAE

Institutul SAE este cea mai mare instiuţie de învăţământ superior particulară din lume în domeniul Audio Production, Film Production, Interactive Animation şi Applied Multimedia, oferind cursuri practice de specializare cât şi programe de cursuri academice în 56 de şcoli în 25 de ţări.

Institutul SAE a fost înfiinţat ca şi “Şcoala de Inginerie Audio” (SAE) în octombrie 1976 de către inginerul/producător Tom Misner, care a dezvoltat primul curiculum de practică si teorie combinată în domeniul ingineriei de sunet din lume.

Sistemul unic de învăţământ al SAE rămâne singurul de acest fel în lume şi s-a dezvoltat permanent oferind programe în diferite domenii, cum ar fi cel de filmmaking, multimedia şi alte domenii ale creativităţii media.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)