Wednesday, September 5, 2007

Conferinţa anuală de training


Incepind din 2004 Business-Edu este locul unde se reunesc firmele de training si de programe educationale pentru business, manager, hr manageri si factori de decizie din companii. Fiecare editie a oferit o imagine autentica a pietei de specialitate din Romania si a fost locul de lansare a noilor programe si oferte.
Editia din 2007 este rezultatul evolutiei Business-Edu in al patrulea an de existenta. Cresterea pietei de training si educatie de afaceri a permis crearea cite unui eveniment pentru fiecare ramura importanta a educatiei de business.
Training 07 este conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala. A patra editie a conferintei se deschide si trainerilor si managerilor din Europa Centrala si de Est, aceasta fiind prima editie care va fi tradusa integral in limba engleza, a doua limba de comunicare la acest eveniment.
Editia din acest an reuneste cei mai cautati si cunoscuti traineri din Romania. Prezentarile sunt orientate spre continut si cercetare, urmarind sa ofere in primul rind informatie relevanta pentru participanti. Workshop-urile de la Training 07 sunt demo-uri de programe, ceea ce le transforma in veritabile experiente de cunoastere. Mai mult decit sa vezi cum functioneaza, vei primi rezultate concrete. Experientele reunite din conferinte si workshop-uri vor crea o imagine vie a pietei de training din Romania si a tendintelor acesteia.
Training 07 este si o ocazie excelenta de a intilni si cunoaste oameni – fie ca e vorba de traineri, de colegi din domenii conexe sau chiar de concurenti. Ne-am propus sa cream un spatiu generos de interactiune intre oameni, intre companii intre competente, deschis tuturor celor care ii calca pragul.
Segmentarea tematicii in Conferinta de training, Conferinta de training pentru vanzari si Conferinta de marketing il va ajuta pe fiecare sa-si aleaga cit mai precis prezentarile si workshop-urile la care sa participe. Participantii isi vor configura pachetul de participare in functie de interes, avand astfel controlul aproape deplin asupra continutului si programului si oferind un feedback discret dar eficace de care vom tine cont la editiile urmatoare.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)