Monday, September 3, 2007

Charles Handy vine în România !


Pentru prima data in Romania, guru in dezvoltarea organizationala si fundamentarea principiilor moderne ale culturii organizationale si leadership, Charles HANDY sustine o conferinta in management.

Unul dintre “cei mai importanti si influenti ganditori in business“ (locul 2 in Top 50 in 2002 -The Thinkers 50), cel care a adus noi valente in teoria motivationala (completandu-l pe Maslow) si autor al teoriilor despre cultura organizationala care se studiaza in cadrul programelor de MBA al The Open University Business School, Marea Britanie va vorbi despre Noile provocari pentru companiile moderne si Ce inseamna succesul pentru manageri.

Despre Charles Handy
Specialist in filosofia businessului, detine titlul de profesor in dezvoltarea businessului, Charles HANDY este recunoscut ca fiind unul dintre ganditorii eminenti ai lumii de peste 20 ani, ocupand locul 2 in Top 50 - Cei mai importanti si influenti ganditori in business (in 2002).

Este privit ca un guru in dezvoltarea organizationala, leadership, a adus noi valente in teoria motivationala (completandu-l pe Maslow). A lansat noi idei despre valoarea cunostintelor si a autodeterminarii cu conceptii moderne despre munca si globalizare.

Dr. Handy s-a nascut in 1932 in Irlanda si este considerat cel mai mare vizionar britanic in management. A absolvit Universitatea Oxford si Sloan Schoool of Management, Masschusetts si detine 7 doctorate onorifice de la 7 Universitati din Marea Britanie. Dr. Charles Handy a fost director executiv la Shell, business economist, la London Business School, presedinte al Royal Society of Arts. S-a implicat in dezvoltarea programelor de MBA al The Open University Business Schoool, Marea Britanie (in aceste cursuri studiindu-se principiile de management si cartile ce poarta semnatura lui) si a fost tutor al acestei prestigioase universitati. In aceste universitati se studiaza principiile culturii organizationale, asa cum le-a descris C. Handy, precum si teoria calculului motivational.

A scris pana acum peste 20 de carti de management, ce s-au vandut in peste un milion de exemplare in lume, ideile sale schimband sistemul de munca in cadrul organizatiilor, cu efecte considerabile asupra vietii angajatilor si companiilor. A scris numeroase articole si este foarte cunoscut in Marea Britanie pentru ‘Reflectii pentru azi’ si a fost producator al emisiunii radio “Today”(Astazi) al BBC.

Despre eveniment

In 3 octombrie 2007, CODECS va invita la conferinta in management “O gandire noua pentru o lume noua” sustinuta de Dr. Charles HANDY!

Charles HANDY - guru in dezvoltarea organizationala si fundamentarea principiilor moderne a culturii organizationale si leadership, este pentru prima data in Romania si ne ofera posibilitatea unui dialog si a unor reflectii pe baza catorva lectii de management.

Cu aceasta ocazie puteti primi autografe pe 3 din cele mai importante carti ale sale, traduse pentru prima data in limba romana: Epoca Iratiunii – (The Age Of Unreason), Pelerina goala – (The Empty Raincoat: Making Sense of the Future), Elefantul si puricele – (The Elephant and the flea)


No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)