Tuesday, July 15, 2008

HR ACADEMY -o adevărată universitate a HR-ului din România

În momentul în care Codecs a adus în România HR Vocational School am scris câte ceva despre acest program pe blog. Acum doresc să aduc câteva amănunte în plus privind această primă şcoală de nivel înalt în resurse umane pe plaiurile mioritice.
Proiectul primei şcoli profesionale de resurse umane a fost conceput ca un parteneriat cu Chartered Institute of Personal and Development (CIPD), din Marea Britanie, absolvenţii săi devenind astfel eligibili a se afilia unui grup de elite profesionale de peste 127.000 de membri, arată Roxana Mocanu, director al HR Academy, din cadrul companiei Codecs. Cursul de formare profesională va oferi absolvenţilor calificarea europeană „Certificate in Personnel Practice".
Durata cursului va fi de nouă luni, în sistem de învăţământ flexibil. Participanţii dezbat în întâlniri faţă în faţă subiectele cele mai noi şi „fierbinţi" din lumea resurselor umane. Pe tot parcusul, ei vor fi asistaţi de tutori români, practicieni de resurse umane, care au deja o carte de vizită şi au ce să le spună studenţilor şi din experienţa proprie. (Sursa: www.adevărul.ro)
Consider că o astfel de şcoală are rolul de a crea adevăraţi profesionişti în resurse umane capabili să gestioneze situaţii aparte ce apar zi de zi în orice tip de companie.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)