Sunday, September 2, 2007

Codecs deschide şcoală de resurse umane

Compania de educatie manageriala Codecs lanseaza in aceasta toamna prima scoala de resurse umane din Romania, in parteneriat cu una dintre cele mai importante institutii europene din domeniu - Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).
Prin parcurgerea acestui program, specialistii HR din Romania pot obtine o certificare internationala. Doua sau trei universitati au deschis programe de masterat in domeniu, insa cea mai buna scoala a constituit-o practica de zi cu zi in cadrul companiilor, spun specialistii.
Workshop-urile sunt tinute de formatori cu experienta din domeniul resurselor umane. Printre acestia se numara Florin Luca, directorul de HR al BRD-SocGen, Ruxandra Stoian, director in cadrul PwC, Liliana Urziceanu, director de resurse umane al Praktiker Romania sau Csaba Gergely, manager regional de resurse umane in Coca-Cola HBC Romania si Moldova. Din partea CIPD, ii va pregati pe HR-ii romani David Simmonds, care a detinut functia de Tutor CIPD mai bine de 15 ani. In acest moment, peste 127.000 de profesionisti HR din intreaga lume fac parte din reteaua de profesionisti ai CIPD.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)