Monday, September 10, 2007

Al doilea seminar Gartner in Romania

In data de 11 septembrie, Gartner- lider mondial in cercetare si consultanta IT- va sustine al doilea seminar in Romania pe tema aplicatii software pentru afaceri. Seminarul va cuprinde doua sesiuni si se adreseaza responsabililor cu activitatile de planificare, dezvoltare sau implementare a aplicatiilor software.

Seminarul va fi structurat in doua prezentari, ambele concentrandu-se asupra rezultatelor oferite afacerilor de aplicatiile software dar si asupra pietei, tehnologiei si schimbarilor organizationale previzionate.Pe parcursul prezentarilor, Ed Thompson, VP si Director Cercetare, va raspunde la intrebarea “Ce tendinte tehnologice vor domina si transforma piata aplicatiilor software pana in 2011?”

Prima sesiune subliniaza principalele probleme cu care se confrunta profesionistii IT privind aplicatiile si ofera recomandarile si rezultatele studiilor Gartner pentru solutionarea acestor probleme, in timp ce partea a doua a seminarului se va concentra mai mult asupra unuia dintre aceste aspectie, si anume scenariul CRM, evolutia si utilizarea adecvata a aplicatiei.

“Primul nostru seminar in Romania a reprezentat un success confirmat. Bazandu-ne pe valoarea reala perceputa de cei prezenti in cadrul primului seminar Gartner, pe tema externalizarii pietei IT, si pe reteaua profesionala puternica ce se contureaza pe piata locala de IT, consideram ca acest al doilea seminar Gartner va avea aduce participantilor o valoare si mai mare si va prezenta o semnificatie sporita”, a declarat Oldřich Příklenk, Gartner Country Director.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.gartner.com/localbriefings .

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)