Tuesday, March 11, 2008

RIUF 2008 - 15-16 martie

Romanian International University Fair - cea de-a 4-a editie, si datorita succesului de anii trecuti se va petrece si in Timisoara si Iasi.

Peste 100 de institutii educationale internationale ofera tinerilor romani acces la programe de studii universitare, masterat si doctorat sau programe de MBA. Vor mai fi prezenti agenti educationali ce ofera materiale si servicii de consiliere, centre culturale si de informare ce reprezinta sisteme educationale internationale, organizatii ce ofera programe de burse pentru studii universitare / post-universitare, scoli ce ofera cursuri de limbi straine etc.

In paralel cu expozitia se vor desfasura o serie de evenimente conexe: seminarii, prezentari, sesiuni de informare, conferinte si dezbateri, ce vor beneficia de prezenta a numerosi tineri romani studenti si absolventi ai unor institutii internationale de prestigiu.

Unde se desfasoara?

In Bucuresti: 15 - 16 Martie, la Teatrul National Bucuresti (TNB), si in Timisoara pe 19 Martie si la Iasi pe 21 Martie.

De ce merita sa participi?

Printre cele mai renumite universităţi prezente la RIUF în acest an se numără: University of Essex, University of Kent şi Coventry University din Marea Britanie; Université d’Orléans, Université Jean Monnet - Saint Etienne şi EM Lyon - Ecole de Management de Lyon din Franţa; University of Amsterdam, The Hague University, University of Groningen şi Utrecht University din Olanda; Diplomatische Akademie Wien şi Webster University din Austria; Universität Freiburg şi Globe Business College Munich din Germania; Ecole Hoteliere de Lausanne şi „César Ritz“ Colleges Switzerland din Elvetia; Universita Bocconi, Politecnico di Milano şi Istituto Europeo di Design din Italia. Paleta de universităţi este însă mult mai largă, anul acesta anunţându-şi prezenţa 25 de instituţii din Franţa, 14 din Marea Britanie, 14 din Germania şi Austria, 8 din Olanda, 5 din Elveţia şi multe altele.

Pentru mai multe detalii - www.riuf.ro.


No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)