Saturday, February 9, 2013

Gala Națională a Copiilor Supradotați, 25 februarie 2013, la sala Dalles

Gala Națională a Copiilor Supradotați este un eveniment unic în România pentru susținerea și recunoașterea valorilor naționale și a educației de excelență prin copiii cu potențial înalt din toată țara! Participanții tuturor generațiilor de copii ai Școlilor de Excelență sunt invitați să participe la Gala Națională a Copiilor Supradotați din România, pe 26 februarie la Sala Dalles, orele 18,00. Scopul principal al evenimentului îl reprezintă în primul rând recunoașterea și premierea celor mai importante rezultate ale copiilor excepționali din România.

Poveștilor lor de viață sunt emoționante și pline de experiență. Vom învăța de la ei ce înseamnă muncă, devotament, pasiune, lacrimi, succes și reușită. Despre condiția lor în școală și felul în care talentul lor este recunoscut!

Invitați de marcă: Maia Morgestern, Florin Chilian, Iustin Capră - inventator
Vor lua cuvântul: Prof. dr. Florian Colceag, președinte IRSCA Gifted Education, David Morar - membru de excelență, unul dintre membrii PR de marcă ai Școlilor de Excelență, Tabără Ionel Marian, susținător al copiilor supradotați din România.

Vor evolua pe scena Dalles:
Karina Luncanu
Koc Maria
Vlad Murgulescu
Anastasia Constantinescu
Vlad Morar
Cotfaș Carmina
Bianca Panciu
Vor exista surprize inedite la care vă așteptăm să le savurați cu multă emoție! Un duet surpriza- extraordinar cu doi tineri străluciți, o prestație care va arăta adevărata valoare de relație mentor-discipol.

Consiliul copiilor de promovare:
Tudor Orosz
Petre Tudorache
Marius Palaghianu
Liviu Anghel
Matei Stamo

IRSCA Gifted Education își propune să stimuleze și să promoveze învățământul și cercetarea românească și originală, să atragă în această activitate tineri dotați cu înclinație spre cercetare, leadership, antreprenoriat și arte și să contribuie la prestigiul acestor activități pe plan național și internațional. "Să promovam și să sprijinim dezvoltarea persoanelor cu har și talent din toate domeniile: știință, artă, management, leadership și să formăm resurse umane capabile să rezolve problemele de mare complexitate ale vremurilor noastre."
Dorința noastră este de a împlini dorințele copiilor care nu au șansa de a-și dezvolta talentele și potențialele la nivel maximal. Cu ocazia Galei Naționale a copiilor supradotați vrem să implicăm oamenii de lângă noi cu putere materială și autoritățile locale să devină partenerii noștrii de încredere. Vrem să strângem picăturile oamenilor frumoși și buni să le oferim în dar de lumina bucuriei și a cunoașterii copiilor cu potențial din România.
Suntem mulți cei ce dorim ca astfel de evenimente să se produca mai des. Acești copii ce nu se bucură pe deplin o educație de performanță, atenția și dragostea celor mai apropiați semeni pot fi bucurați și încântați atât de mult.

Persoanele fizice și companiile sunt invitate să participe la acest spectacol ce va reuni toți copiii străluciți din colțurile țării. Sensibilitatea lor vă va convinge că învățământul românesc îi merită pe deplin. Scopul nostru este să adunăm lume bună și cu suflet care să finanțeze primul CENTRU DE PROGRAME ȘI MENTORAT în București.

Prezintă: Liviu Anghel și Lajos Kristof

Persoană de contact pentru parteneriate media și sponsorizări: Lajos Kristof, director programe și consiliere copii supradotați: lajos.kristof@gmail.com , Tel: 0756.355.047

Sursa: http://www.irsca.ro/news/205-gala-naional-a-copiilor-supradotai-26-februarie-2013-la-sala-dalles

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)