Wednesday, June 6, 2012

"Hai Acasă!" | Eveniment special de recrutare organizat de LSRS

București, 28-29 iunie: Participă la evenimentul major de cariere al verii dedicat tinerilor cu studii în străinătate: „Hai Acasă!”

Ai între 20 și 35 de ani? Te bucuri de experiență de studiu de minim un semestru la o instituție de învățământ superior acreditată din străinătate? Ești în căutare de oportunități profesionale în România (locuri de muncă și stagii de practică) începând cu această vară?
Dacă ai răspuns cu DA la întrebările de mai sus, te invităm la evenimentul major de cariere din această vară, dedicat studenților și absolvenților români cu experiență de studii peste hotare: „Hai Acasă!”.

“Hai Acasa!” este primul eveniment major dedicat exclusiv recrutarii tinerilor cu studii in strainatate de catre companii de renume din Romania.

“Hai Acasa!” vizeaza pe de o parte sprijinirea tinerilor remarcabili in efortul lor de a gasi oferte profesionale atractive in tara si, pe de alta, sustinerea companiilor din Romania in recrutarea unor tineri care au avut parte de o pregatire exceptionala peste hotare.

“Hai Acasa!” poate fi un prim semnal pentru o intreaga generatie educata in strainatate ca revenenirea in tara este posibila.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)