Sunday, September 28, 2008

Gala HR Club - prima iniţiativă prin care se recompensează cele mai importante realizări în domeniul Resurselor Umane

HR Club – Asociaţia profesioniştilor de Resurse Umane din Romania – va organiza pe 30 octombrie 2008 prima Gală de Resurse Umane din ţară, în cadrul celei de-a 5-a ediţii a Conferinţei Naţionale HR Club. Gala are ca scop premierea şi promovarea atât a managerilor de vârf care înţeleg şi susţin activităţile de Resurse Umane, cât şi a proiectelor anuale de Resurse Umane de succes, cu impact major în interiorul companiei şi realizate cu susţinerea managementului general.
Proiectele de Resurse Umane pot fi înscrise la cele două secţiuni principale ale Galei HR Club:

1. Cel mai implicat top manager în acţiuni de Resurse Umane. Pentru acest premiu poate aplica orice persoană aflată în poziţie de top management într-o organizaţie din Romania - General Manager, Şef Departament non-Resurse Umane - care susţine şi se implică activ în activităţile de Resurse Umane ale organizaţiei sale, are aport şi rezultate vizibile în îmbunătăţirea proceselor de Management al Resurselor Umane din organizaţie.

2. Cele mai reuşite proiecte anuale de Resurse Umane. Acest premiu se adresează oricărui proiect de Resurse Umane desfăşurat în ultimul an într-o organizaţie care îşi desfăşoară activitatea în România şi care şi-a dovedit impactul prin indicatori măsurabili, este sustinut de top-management, este creativ, replicabil şi accesibil pentru implementare în cadrul altor organizaţii. Câteva dintre domeniile eligibile pentru proiectele de Resurse Umane din competiţie sunt: recrutare, recompensare, retenţie, managementul talentelor, comunicare internă, utilizarea tehnologiei informaţiei, parteneriat strategic cu afacerea şi transformare culturală.
Partenerii media ai Galei HR Club sunt: revista Cariere, Business-Edu şi Profesii Online. Acestora li se vor adauga partenerii media ai Conferinţei HR Club.

Sursa: www.comunicat.ro

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)