Saturday, November 3, 2007

Profesiionline.ro lanseaza video cv-ul!


Profesiionline.ro raspunde nevoii de noutate de pe piata recrutarii de top management oferind un instrument inovator: Video CV-ul. Video CV-ul se dovedeste la nivel international o modalitate directa si extrem de eficienta de autopromovare pentru candidatii ce vizeaza pozitii de top.
Video cv-ul este si in opinia mea o idee foarte buna si pentru piata romaneasca. Era nevoie de ceva care sa dinamizeze procesul de recrutare si sa treaca dincolo de clasicul cv pe hartie sau cv-ul online. Video cv-ul ne aduce o serie de beneficii: vedem persoana (lucru foarte important din mai multe motive), observam dictia, comportamentul (inainte de a-l chema la un eventual interviu). Video cv-ul ne poate usura munca de recruiteri, deoarece persoana in cele cateva minute, poate puncta elementele esentiale pe care le-a trecut in clasicul cv. Deci economisim si timp :).

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)