Tuesday, June 5, 2007

Radu Furnică şi Talent Gate


Poate vă întrebaţi cine e Radu Furnică? Este un căutător de talente, fondatorul Leadership Development Solutions. El şi-a propus să acopere toate cele trei segmente ale cercetării şi recrutării de personal pentru o companie: top, middle şi new entry management. Deocamdată a înfiinţat două companii independente. Cea de-a treia e încă în fază de proiect şi va completa un concept integrat de servicii sub umbrela unui nume comun, a declarat Radu Furnică pentru publicaţia Money Express. Cea de-a treia companie va purta numele de Talent Gate şi va avea ca obiectiv cercetarea pieţei şi constituirea unei baze de date cât mai complete cu cei mai buni tineri absolvenţi români. Talent Gate va avea sisteme de testare, de intervievare şi de introducere în sistem, prin birourile sale regionale, ale celor mai valoroşi absolvenţi din ţară. Scopul Talent Gate este acela de a alcătui o harta a talentului românesc de viitor, pentru că aici evaluarea se face strict după note, ceea ce este şi insuficient şi nesemnificativ în lipsa altor criterii cum ar fi abilităţile, personalitatea şi altele, a mai adăugat Furnică. 

3 comments:

A-30-something said...

Da, am citit si eu articolul despre Radu Furnica si cautarea de talente in Romania, si pot spune ca Talent Gate mi se pare o initiativa foarte buna. Sper sa o puna in aplicare cat mai curand, daca nu pentru noi, pentru restul tinerilor absolventi cu potential deosebit din Romania (observi modestia cu care m-am incadrat in categoria de mai sus :P)

Unknown said...

Talent Gate nu mai este doar o initiativa. A devenit realitate: www.talentgate.ro

Unknown said...

Radu Furnica si Talent Gate este si va fi un mare balon de sapun, ca si toate initiativele care le-a avut de-a lungul timpului. Se ambaleaza la inceput cu vorbe mari si pompoase si din pacte nu se materializeaza nimic.
Pentru mai multe informatii despre cum e el ca si om in general accesati http://radufurnica.blogspot.com/2009/08/radu-furnica-si-clientii-corporate.html.

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)