Friday, March 11, 2022

🧠 OMUL CARE A SCANAT 1500 DE CREIERE


Un adevărat supraviețuitor din iad, devenit inovator vorbește cu Mihai Morar despre cum putem să cunoaștem și să folosim superputerea noastră: creierul 🧠 
Costin Dămășaru este invitatul acestui episod.   Ce ai face dacă ai trăi același chin 5 ani? Dacă somnul tău ar fi format din reprize de câte 30 de minute? Dacă zeci de medici ți-ar da rezultate contradictorii, iar tu ai ajunge în cel mai negru moment al tău? 
Este o realitate cu care invitatul lui Mihai Morar – Costin Dămășaru – s-a confruntat. Nu a cedat, deși a fost la un pas să își ia singur viața, iar chinul său s-a transformat într-una din cel mai de viitor întreprinderi românești.
Costin Dămășaru este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în administrarea afacerilor. A absolvit MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education - Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței neuronale, folosind tehnologia Brain Mapping - Brain Computer Interface. 

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)