Sunday, April 6, 2008

Andrew Mayo la Bucuresti - 15 aprilie 2008

Caro Trainer si PMI Romania Chapter va invita la conferinta "Oamenii - Un Cost sau o Investitie?" sustinuta de Andrew Mayo, evaluat in 2007 de prestigioasa revista HR magazine UK ca situandu-se pe locul 15 in "TOP 100 HR most influential".

Andrew Mayo este un cunoscut vorbitor, scriitor, consultant si mediator in managementul resurselor umane de nivel international. Este profesor la Middlesex Business School unde preda Strategii in Resurse Umane si unde principalul lui domeniu de interes sunt metodele de evaluare ale Resurselor Umane. Este presedintele HR Society in Marea Britanie si isi conduce propria firma de consultanta specializata in strategii organizationale de crestere a capitalului uman, transformand sintagma "oamenii sunt cele mai de pret resurse" in realitate. Este autorul a 5 carti si al multor articole de specialitate.

CONFERINTA care se va desfasura pe 15 aprilie, in Bucuresti, RIN Grand Conference Center, va aduce in discutie diverse metode de imbunatatire a proceselor privind Resursele Umane si va explora conceptul "oamenii sunt principalele resurse creatoare de valoare". Veti afla de ce unii angajati sunt cele mai valoroase resurse pe care compania le are, cum puteti privi oamenii ca resurse si cum puteti masura valoarea adaugata pe care o aduc. Veti afla cum puteti asigura si monitoriza motivarea si gradul de implicare al oamenilor in activitatea organizatiei, cum puteti "valorifica" oamenii raportandu-i la costuri, cum puteti stabili o metoda de masurare si raportare a resurselor umane care sa fie compatibila cu tot ceea ce tine de rapoartele financiare.
--------------------
"The Human Value of the Enterprise" a lui Andrew Mayo, va ajuta sa transformati in realitate sintagma "oamenii, cea mai importanta resursa a organizatiei" - atat de des auzita dar atat de rar regasita in realitate. O carte de referinta pentru manageri de varf sau pentru specialisti in egala masura.

Detalii si inscrieri la Caro Trainer: Str. Avram Iancu nr. 18-20, sector 2, Bucuresti. Tel: 021.313.71.09. Persoana de contact: Silvia Sulea, Events Executive, conference@carotrainer.ro, Tel. 0722.241.032

Important: membrii PMI beneficiaza de o reducere de 15% din taxa de conferinta.

Detalii la http://www.carotrainer.ro/pagini.php?pagID=19

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)