Monday, June 15, 2009

Promovări regionale de executivi români

Cu bucurie citeam astăzi în suplimentul Profesii al Ziarului Financiar despre avansarea lui Marius Perşinaru (45 de ani), directorul general al Xerox România şi Moldova în funcţia de vicepreşedinte operaţional în cadrul unei divizii regionale a grupului american. El va coordona operaţiunile Xerox pentru zona de est a pieţelor emergente.
O altă promovare importantă este cea a lui Cătălin Radu, seful operaţiunilor din România pentru Bayer, ca director de marketing pe una dintre diviziile din regiune care cuprinde Romania, zona Balcanilor, Africa, Rusia, şi zona Golfului. Radu, 37 de ani, a intrat în grupul german, în momentul în care Bayer a cumpărat Schering Pharma in 2006, unde ocupa poziţia de director general.
Radu se alatura altor doi manageri romani care lucreaza in strainatate in farma. Astfel, Adrian Careţu, fostul şef al Merck Sharp & Dohme Romania, a fost numit director de vânzări pentru Franţa în 2007, iar anul trecut Horia Vîlcu, directorul general al Walmark România, a preluat conducerea filialei din Franţa.

Sursa: http://www.profesiionline.ro

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)