Thursday, July 31, 2008

HR Vocational School Congress - 4-5 sept. 2008 - Cluj Napoca

HR Vocational School Congress este primul eveniment profesional pentru practicienii de resurse umane, training, formare, dezvoltare si pentru toti cei dedicati People Managementului din sectorul public si din cel privat.

Evenimentul isi propune sa creeze un cadru larg pentru networking tuturor asociatiilor profesionale, impartasirea de experiente si opinii si prilejul unei noi proiectii asupra rolului viitor al resursei umane si al dezvoltarii in sustinerea unei performante organizationale inalte.

Primul congres al CODECS HR Vocational School aduce laolalta practicieni ai resurselor umane, trainingului si dezvoltarii din toata tara, pentru a initia o conversatie de continuitate asupra celor mai acute probleme ce ne preocupa astazi: asigurarea calitatii proceselor de invatare in organizatie, a rolului asumat de resursa umana in asigurarea avantajului competitiv.
Este un eveniment la care vor fi prezente nume mari ale HR-ului mondial, precum: David Simmonds, profesor la University of Westminster, Londra; Tanya Barman, CIPD International Business Development Manager; Steve Crabb, Editor al People Management si Consultant strategic CIPD.
Exista o serie de beneficii pentru participantii la acest eveniment:

Abordarea inaltei performante dintr-o perspectiva practica

Elaborarea unei strategii de investitie in resursa umana in perioada 2008-2010 ateliere practice pe tema calitatii, a masurarii ROI, a modalitatilor de finantare

Fundamentarea rolului viitor al resursei umane in Romania penru sustinerea inaltei performante– ateliere si seminarii - premisele unei cercetari de piata internationale

Familiarizarea cu instrumente practice din aria coachingului, inteligentei emotionale, dezvoltarii

Networking – asociatiile profesionale de profil din toata tara, alaturi de invitatul special - CIPD

Lansare de carte: “Proiectarea si livrarea programelor de training”, autor: David Simmonds, profesor la University of Westminster. MSc (HRD), Chartered FCIPD, FITOL, Companion ISMM, B.Ed (Hons), PG Cert. Applied Research, Cert. in Counselling

Sursa: www.hrvscongress.ro

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)