Sunday, August 29, 2010

Recomanda tu pe cei mai talentati Mentori, Traineri, Consilieri, Profesori si Psihologi pentru copiii cu abilitati inalte

O oportunitate sa iti dezvolti cariera, sa iti dezvolti propriile abilitati, si sa ii sustii pe copii cu tot ce stii tu mai bine!
Vino sa afli cum poti avea un impact important asupra unei comunitati largi de copii, parinti si profesori la Centrul Multimedia de Inovatie Didactica, localizat in Str Pascani nr 6, din cadrul Scolii 155 “Preasfanta Fecioara Maria”, care isi va incepe activitatea in 13 Septembrie a.c. pentru > 60 de copii 9-12 ani, identificati cu potential inalt printr-un Proiect Pilot de Testari la nivel international. O Scoala de Excelenta de 1 an de zile de pregatire ii asteapta pe 30 dintre copiii cu cele mai bune rezultate la testarile noastre la nivel international, si avem nevoie de tine ca sa le deschizi drumul spre bucuria de a descoperi universul, propriile abilitati si vocatia personala!


DETALII despre program si selectie:
http://www.giftededu.org/traineri

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)