Tuesday, November 25, 2008

SOS! Campania de vaccinări: nesupunere sau acceptare?

Iată un subiect care merită o atenţie şi o dezbatere serioasă! Nu voi încerca să ofer un răspuns la această întrebare, ci doresc să vă invit la lectura unui best-seller, apărut în Canada în anul 2002, iar în limba română în anul 2008. Este vorba de:

Ghislaine Lanctôt (2008) – Mafia medicală. Cum să rămânem în viaţă şi cum ne re­gă­sim sănătatea şi prosperitatea. Sibiu: Editura Evoluţionism.

Despre carte pot afirma că „aceasta nu doreşte să fie un denunţ împotriva sis­te­mului medical”, ci se vrea să „reprezinte o înţelegere a modului de funcţio­na­rea siste­mu­lui medical”. Vă pot asigura că această carte are un conţinut ful­mi­nant şi poate reprezenta un mare avertisment pentru fiecare om.

Sper ca după lectura acestei cărţi să conştientizaţi că sunteţi cu toţii suverani şi să adoptaţi atitudinea corectă în raport cu problema supusă atenţiei dvs.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)