Saturday, November 17, 2007

Top 100 pentru elite- un proiect al Fundaţiei "Dinu Patriciu"

Fundatia „Dinu Patriciu” a lansat programul de burse „TOP 100”, care se adreseaza elitelor. Programul isi propune sa investeasca in tinerii cu posibilitati intelectuale exceptionale, pentru ca ei sunt cei care vor forma generatii de profesionisti si lideri capabili sa genereze progresul Romaniei.

Anual, 100 de licentiati si masteranzi vor fi sprijiniti pentru a-si finanta studiile doctorale in universitati occidentale de prestigiu. Evaluarea va avea loc in perioada 1 aprilie - 15 iulie 2008, cand solicitările de bursa transmise fundatiei vor fi analizate de un juriu independent, care va evalua cererile de bursa exclusiv potrivit criteriilor de performanta si venit.

Rezultatele finale ale competitiei vor fi aduse la cunostinta solicitantilor pe site-ul programului si prin presa la data de 18 iulie 2008.

Formularul de solicitare a bursei este disponibil la orice benzinarie din reteaua Rompetrol sau parteneri Rompetrol sau poate fi descarcat de pe site-ul http://www.fundatiadinupatriciu.ro/

Sursa: http://www.cariereonline.ro/

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)