Monday, April 4, 2011

Educatia performantei si excelenta in guvernare, la UPM

Aula Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii „Petru Maior” din Targu Mures va gazdui maine, 5 aprilie 2011, incepand cu orele 10,30, pentru prima data in Romania, Seminarul aplicativ „sanse si solutii reale pentru azi - educatia performantei si excelenta in guvernare”.

Invitat special este Prof. Dr. Florian Colceag, presedintele Institutului Roman de Studii si Cercetari Avansate in Educatia Excelentei, initiatorul Legii 17/2007privind copiii si tinerii capabili de inalta performanta si autorul proiectului „Modelul de tara”.

"Evenimentul are ca obiectiv initierea proiectului „tara Nucului” - integrand bunele practici internationale si valorificand sustenabil resursele umane pe care Romania le are in momentul acesta. Acest eveniment face parte din categoria celor mai importante activitati ale Forumului National al Parintilor Activi in Comunitate", a anuntat Conf univ dr ing Avram Tripon– Presedinte al Asociatiei Club „Si noi putem reusi”

La ora deschisa aplicativa pentru educatia performantei si excelenta in guvernare pot participa studenti, parinti, tineri, reprezentanti ai societatii civile, interesate de dezvoltarea sustenabila.

Sursa: http://www.citynews.ro/mures/eveniment-29/educatia-performantei-si-excelenta-in-guvernare-la-upm-114497/

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)