Tuesday, January 27, 2009

International Recruitment Summit, Frankfurt / 17-19 Aprilie 2009

In perioada 17-19 Aprilie 2009 Global Career Company va organiza la Frankfurt summit-ul de recrutare “Careers in Eastern Europe and Russia”. Mai multe informatii puteti afla vizitand website-ul www.careersineasterneurope.com. La summit vor participa companii de top multinationale, corporatii care sunt interesate in a recrutata persoane stabilite in strainatate dar care doresc in a se reloca in tarile lor de baza. Evenimentul este organizat pentru tarile din Europa Centrala si de Est + Rusia.
Participarea la eveniment este gratuita si se face in baza unei invitatii trimise de catre compania Global Career Company. Procesul de recrutare este urmatorul A) Inregistrarea CV-ului dvs. pe website-ul:www.globalcareercompany.com B) Trimiterea CV-ului dvs in atentia companiilor care vor participa la eveniment C) In cazul unui raspuns favorabil se va trimite o invitatie de participare la summit, urmand a se programa o intalnire intre candidat si companiile client care sunt interesate de profilului candidatului selectat.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)